Ingen varer

0,00 NOK

Personlig trygghet i hverdagen

Alt det der som bare ikke skal skje i hverdagen, verken hjemme eller på reise. Som ikke alltid dekkes av dine vanlige forsikringer. Som skaper problemer og økonomiske tap. Men som dessverre kan hende hvem som helst, når som helst. Alt det der har vi i mySafety tenkt på og kan hjelpe deg med. Døgnet rundt, i hele verden.

Du kan alltid henvende deg til mySafety: Uansett om du vil beskytte, sperre eller spore dine identitetspapirer, informasjon om deg på nettet, verdisaker, bankkort, mobiltelefoner, sykler eller nøkler. Eller hvis du trenger akutt hjelp i forbindelse med skimming, ran, brann, vannskade eller innbrudd. Vi jobber også forebyggende med informasjon og tips, med tyverimerking av verdisaker, alarmer og andre praktiske små produkter. Og vi har gunstige forsikringer som dekker deg dersom uhellet likevel er ute og du får uventede kostnader eller tap.

Les mer om våre ulike beskyttelsestjenester og forsikringer, og ikke nøl med å ringe dersom du har spørsmål eller kommentarer!

  • Hva er ID-tyveri?
  • ID-tyveri og ID-bedrageri oppstår når noen stjeler andres identitetsbevis eller opptrer med en annens identitet med den hensikt å begå bedrageri eller annen kriminalitet.

  • Det haster!
  • Når du mister eller blir frastjålet kort eller mobil er det første du må gjøre, å sperre dine tapte verdier slik at ingen kan misbruke dem. Og det haster.

  • Sperre verdisaker
  • Les mer om hvordan SperreService fungerer, hvordan vi kan hjelpe deg om du mister eller blir frastjålet dine verdisaker eller identitetspapirer, og hvordan du sperrer dine tapte verdisaker.