Ingen varer

0,00 NOK

Det haster å sperre!

Hvorfor sperre raskt?
Du har kanskje opplevd frustrasjonen ved å miste lommeboken din med kredittkort, bankkort og andre legitimasjoner du kanskje ikke engang kommer på at du har? Du “spoler” bakover i tid og prøver å huske hva du har gjort og hvor du har vært. Var det en forglemmelse fra din side eller har en uærlig person forsynt seg av eiendelene dine? Det kan skje den beste: At man glemmer eller mister verdisaker. Eller helt uforskyldt blir utsatt for tyveri eller ran.

Uansett er det forbundet med både problemer og ubehag. Egentlig spiller det ingen rolle hvordan eller hvorfor det skjedde. Det første du må gjøre, er å sperre de mistede verdisakene dine slik at ingen kan misbruke dem. Og det haster. I denne stressituasjonen skal du finne telefonnumre og ringe rundt til forskjellige selskaper for å komme eventuelle svindlere i forkjøpet.

Med mySafety SperreService holder det å ringe ett nummer, så sperrer vi alle kortene og ID-papirene dine på under 5 minutter. Du får også hjelp til å bestille nye kort og sperre og spore mistede mobiltelefoner, nettbrett og mobile bredbånd.